Bastonul telescopic - arma preferată a petrecăreților din județul Constanța

274
Bastonul telescopic - arma preferată a petrecăreților din județul Constanța - bastonultelescopicarmapreferata-1413825271.jpg

Articole de la același autor

Acțiune de amploare a polițiștilor constănțeni, în sfârșitul de săptămână care a trecut. Peste 80 de polițiști, de la Ordine Publică, Rutieră și de la secțiile de Poliție Rurală au organizat acțiuni în mai multe sate din județul Constanța, dar și pe drumurile județene. Scopul: prevenirea faptelor cu violență și a furturilor. De aceea, au fost instituite filtre pe drumurile județene, fiind verificate peste 150 de mașini, oamenii legii au descins în localurile și discotecile din localități, legitimând în total peste 300 de persoane; de asemenea, a fost verificată și modalitatea cum firmele își asigură paza localurilor și bunurilor.


La finalul celor două zile, polițiștii aplicaseră sancțiuni de 41.200 de lei și constataseră cinci infracțiuni. De exemplu, polițiștii au descoperit, în discotecile din mediul rural indivizi care veniseră înarmați cu bastoanele telescopice, deși legea interzice acest lucru. Bastonul telescopic, deși poate fi achiziționat "la liber" de pe internet sau din magazinele de profil, nu poate fi purtat în spații destinate adunărilor publice. Prin urmare, Viorel S., de 22 de ani, din Amzacea și Dacian A., de 40 de ani, din Plopeni s-au ales cu dosare penale pentru port fără drept de obiecte periculoase. 


Pe linie rutieră, oamenii legii au reținut șase permise pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și au aplicate sancțiuni în valoare de peste 5.500 de lei. 


Astfel de acțiuni vor fi realizate, și în week-end-urile următoare, în localurile din mediul rural, pentru prevenirea bătăilor și scandalurilor, frecvente în această perioadă, pe fondul consumului de alcool.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou la Poliția Mihai Viteazu
Miercuri, 08 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou la Secția 6 Rurală Cernavodă
Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Prinși cu jointuri în zona Gării
Pagina a fost generata in 0.7543 secunde