Bărbatul care a tăiat coarda unui alpinist utilitar, condamnat la închisoare

309
Bărbatul care a tăiat coarda unui alpinist utilitar, condamnat la închisoare - barbatulcareataiatcoardaunuialpi-1401211048.jpg

Articole de la același autor

Constănțeanul care a tăiat coarda unui alpinist utilitar din cauza unor neînțelegeri a fost condamnat la închisoare de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României. 


Costel Stoian a primit patru ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor calificat. Decizia judecătorilor este definitivă. Aceasta vine după ce, în primă instanță, judecătorii de la Tribunalul Constanța l-au condamnat pe bărbat la închisoare cu suspendare sub supra-veghere. La aceeași dată, polițiștii constănțeni l-au depistat și reținut. 


"La data de 26 mai, polițiștii Biroului Urmăriri au identificat și reținut un bărbat, de 61 de ani, din municipiul Constanța, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii de patru ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Reamintim că incidentul s-a petrecut în octombrie 2011, atunci când Costel Stoian s-a certat cu mai mulți alpiniști utilitari care efectuau lucrări de reabilitare termică la apartamentul unui vecin de-al său. Astfel, bărbatul a tăiat coarda de siguranță cu care era prins Grigore Ilea, acesta căzând în gol de la etajul al treilea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4655 secunde