Banii turiștilor pierduți la "alba-neagra", recuperați de jandarmii

234
Duminică dimineață, la ora 00.30, în stațiunea Mamaia, pe faleza din apropierea Cazinoului, o persoană cu o măsuță pe care se afla un covoraș, învârtea de zor trei cutii de chibrituri, în interiorul uneia fiind două biluțe din burete. În jurul acestuia, un complice care paria sume de bani și care mai mereu ghicea în ce cutie se aflau biluțele și astfel intra în posesia banilor. 


Cel de la măsuță, "creierul acțiunii", supărat și nervos că mai tot timpul pierde, îi invita și pe cei din mulțime să joace.


Din păcate mulți turiști au căzut în plasa acestora, unul dintre ei fiind un turist de 22 ani, din București, care le-a povestit jandarmilor că în cinci minute a lăsat la masă 300 de lei. 


Deschiderea a fost de 10 lei, a câștigat, au trecut la 50 lei și surpriză, iar a câștigat. Când s-a trecut la 100 lei, acesta a pierdut de fiecare dată. Din fericire pentru el și-a recuperat întreaga sumă de bani cu ajutorul jandarmilor. 


Mai trebuie să adăugăm că pe lângă cei doi, se mai adaugă cel puțin un alt "susținător", la distanță de ei, care ține de șase și dă alarma când în zonă își fac apariția echipajele de ordine publică. 


De obicei, apar la sfârșit de săptămână, se amplasează strategic, pe podul din Satul de Vacanță, pe pasarela care face legătura cu stațiunea Mamaia, zona Perla și în apropiere de piața Cazinoului din Mamaia, pentru a putea să dispară cât mai repede.


Persoana în cauză, H.G., de 40 de ani, a fost predată la Biroul de Poliție Mamaia pentru continuarea cercetărilor. Pentru a nu fi victimele acestor persoane, Jandarmeria Constanța recomandă să evitați să vă lăsați atrași în astfel de jocuri de noroc neautorizate, care se desfășoară în plină stradă, sub pretextul unui fals câștig de bani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0221 secunde