Bancomatele din Constanța, sub atacul carderilor din Bulgaria

249
Bancomatele din Constanța, sub atacul carderilor din Bulgaria - bancomateleconstantacarderibulga-1430846214.jpg

Articole de la același autor

Doi cetățeni bulgari, acuzați că au copiat informații de pe zeci de carduri bancare, montând dispozitive ilegale la bancomate în mai multe orașe din țara noastră, au fost prinși în Cluj Napoca. Cei doi, în vârstă de 24 și 30 de ani, sunt acuzați că au obținut informații privind 54 de carduri bancare, fiind "bănuiți de operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice și transfer neautorizat de date informatice", ne-au precizat polițiștii.

"În fapt, aceștia sunt bănuiți că, pe 2 și 3 mai, ar fi montat pe bancomatul unei bănci din municipiul Cluj Napoca echipamente folosite pentru copierea datelor de pe carduri bancare, deținute ilegal, în vederea valorificării datelor bancare obținute cu ajutorul acestora. De asemenea, bărbații ar fi transferat neautorizat datele informatice conținute de cardurile utilizate la bancomat în dispozitivul de tip skimmer, fiind compromise, în total, 54 de carduri.

Totodată, aceștia sunt bănuiți că în zilele de 20 și 23 aprilie, ar fi copiat ilegal informații conținute de carduri bancare, folosite la un bancomat din Constanța", au precizat oamenii legii. Cei doi au fost reținuți de polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca.

Reamintim că nu este prima dată când oamenii legii din țara noastră prind carderi din Bulgaria, în timp ce fură date bancare sau bani din bancomatele din țara noastră. De la începutul anului, mai mulți indivizi au ajuns în atenția polițiștilor români, inclusiv a celor din Constanța, pentru astfel de fapte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8832 secunde