Avocatul Poporului, audiat ca martor în dosarul "Mineriada"

198
3
Avocatul Poporului, audiat ca martor în dosarul

Articole de la același autor

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, s-a prezentat, ieri, la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari, în calitate de martor, în dosarul "Mineriada", informează Agerpres. 


"După 27 de ani, e greu să îți amintești mare lucru. Sigur că am fost surprins, șocat, ca orice om care a văzut acele momente. În rest, rămâne să discut cu domnul procuror militar, să vedem exact ce mă întreabă și să răspund cât mai sincer, deschis și fără niciun fel de reținere", a declarat Ciorbea, la sosirea la Parchetul General, precizând că a venit în calitatea de martor în dosarul "Mineriada". 


Întrebat ce implicare a avut în evenimentele anchetate în dosarul "Mineriada", Ciorbea a spus că "niciuna" și a afirmat că este și el "curios". "Nu fac aprecieri nici de natură penală, nici civilă, nici de altă natură", a răspuns Avocatul Poporului, referitor la dosarul "Mineriada". 


La sfârșitul lunii decembrie a anului trecut, procurorul general Augustin Lazăr a declarat că o soluție în dosarul "Mineriada" va fi dată în primele luni din 2017.


Comentează știrea

taranist
11 ianuarie 2017
poporul

Numai lasati retaratul dezlegat pe strada ca musca si-i turbat

DODO
11 ianuarie 2017
un tradator

Asta-i calul troian al PSD in curtea opozitiei Ca sindicalist a jucat la comanda ca sa fie uns apoi a fost groparul PNT vindut din umbra comunistilor La prezidentiale s-a zbatut disperat pentru Ponta si acum...tot un jeg de ...era sa spun om !

Doru
11 ianuarie 2017
La puscarie !

Ratatul asta a manevrat sprijinirea minerilor ajunsi la Bucuresti prin structurile centrale ale CNSRL . Urmariti filmarile incepand cu venirea minerilor ... Dupa ce si-a facut treaba , a fost uns presedinte al CNSRL . Ca a ajuns si prim-ministru a se vedea si figurile din staff-ul PNTCD , ca doar in felul asta va veti explica rolul Securitatii in acele momente ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5105 secunde