Avocatul Poporului acordă audiențe în județul Constanța

193
1
Avocatul Poporului acordă audiențe în județul Constanța - judecatorinstanta1407499611-1412073249.jpg

Articole de la același autor

Experții Avocatului Poporului, filiala Constanța, acordă audiențe în județ, și în luna octombrie. Astfel, locuitorii din Medgidia și Cernavodă se pot întâlni cu aceștia, în cursul zilei de miercuri, 22 octombrie: cei din Medgidia, la sediul primăriei din localitate, începând cu ora 9,00, iar cei din Cernavodă, de asemenea la sediul primăriei din localitatea respectivă, începând cu ora 11,00.

În schimb, locuitorii din Mangalia pot merge în audiență la experții Avocatului Poporului în cursul zilei de miercuri, 8 octombrie, începând cu ora 10,00.

Nu este obligatorie înscrierea, dar experții atrag atenția că, pentru operativitate, "persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiție în care să relateze problemele cu care se confruntă și documentele justificative, în copie". 

Comentează știrea

Relu
30 septembrie 2014
Oferta

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5394 secunde