Avocat din Constanța reținut de DNA

307
Avocat din Constanța reținut de DNA - dnaconstanta4-1453130343.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DNA au reținut în această după-amiază, un avocat din cadrul Baroului Constanța pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influență și spălare de bani. În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat instanței de judecată.

"În luna iulie 2014, inculpatul Șandru Sorin a pretins de la o persoană (martor denunțător) suma de 40.000 lei, în schimbul folosirii influenței pe care afirma că o are asupra primarului unui oraș de pe raza județului Constanța și asupra mai multor funcționari din cadrul acelei instituții publice.

Totodată, inculpatul a promis că va determina persoanele abilitate să efectueze la timp plata unor sume de bani către biroul martorului denunțător, în temeiul unui contract de consultanță încheiat de acesta cu instituția publică respectivă.

Pentru a disimula proveniența ilicită a sumei de 40.000 lei pretinsă pentru traficarea influenței, inculpatul Șandru Sorin a încheiat cu martorul denunțător un contract fictiv de asistență juridică, care a creat aparența mincinoasă a unei origini licite a sumei respective.", se arată în comunicatul procurorilor DNA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9467 secunde