INFOTRAFIC CONSTANȚA

AVERTIZARE ÎN TRAFIC ÎN ZONA ICIL - KAUFLAND / Indivizi își pun copiii să sară în fața mașinilor pentru a stoarce de bani șoferii

213693
17
AVERTIZARE ÎN TRAFIC ÎN ZONA ICIL - KAUFLAND / Indivizi își pun copiii să sară în fața mașinilor pentru a stoarce de bani șoferii - 1-1455607848.jpg

Articole recomandate

Pe pagina de Facebook  Info Trafic Constanța, șoferii sunt atenționați că în zona ICIL - Kaufland anumite persoane de etnie romă își aruncă în fața mașinilor copiii pentru a obține prin presiune, scandal și amenințări bani de la șoferi. 

"Un anunt pentru toti soferii pe bvd Ic Bratianu zona Kaufland ICIL anumite persoane de alta etnie/natie pun copiii sau adolescenții sa sara pe mașină , ca și când șoferul nu e atent și da peste ei. Fac circ,incearca sa te facă sa cedezi si sa le oferi anunite sume de bani etc. Dacă pățiti așa ceva, sunați imediat la 112 ...cand văd ca omul pune mana pe telefon, o cam iau la fuga....daca văd ca merge, va cer bani! Drumuri bune si atentie mare va doreste Echipa Info Trafic Constanta", se arată în postare.



Sesizări și din zona Delfinariu


Această metodă de a face bani nu este o noutate la Constanța. În urmă cu câteva luni o șoferiță atrăgea atenția despre un eveniment asemănător în zona Delfinariu. 
"Aseară în jurul orei 20, veneam dinspre Delfinariu și voiam să fac dreapta spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu. La trecerea de pietoni de la City se aflau trei persoane. Am oprit să treacă, dar au rămas pe loc și am decis să trec eu. Imediat după, un bătrân mai creol, în vârstă de aproximativ 65 de ani, s-a aruncat pe portiera din dreapta spate cu intenția să mă acuze că am dat peste el pentru a-mi cere bani. Am oprit să văd ce are, să îl duc la spital, la poliție, dar acesta m-a lovit puternic la ureche. Lângă noi era un echipaj de la Poliția Rutieră care nu a intervenit așa că m-am dus la secție să depun declarație. Acolo erau și alte persoane cu aceeași problemă. Aveți grijă, sunt din ce în ce mai mulți cei care fac asta pentru bani", a declarat șoferița din Constanța.

Copil spulberat de mașină

În urmă cu câțiva ani în atenția anchetatorilor a ajuns un caz care le-a ridicat oamenilor legii semne de întrebare. Un copil de doi ani și jumătate a murit după ce a fost lovit de o mașină. Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor General Manu cu strada Mihai Viteazul, din Constanța. Rudele au declarat la acea dată că băiețelul a vrut să traverseze strada și când a văzut mașina s-a oprit. Șoferița a făcut stânga în scurt și s-ar fi urcat cu roțile pe bordură și l-a călcat. Bunicul copilului era cel care avea grijă de el, mama acestuia fiind minoră.

De asemenea, un alt copil al familiei a fost implicat într-un accident, acesta fiind la momentul respectiv tot în grija buni-cului. Pentru că micuțul nu a fost grav rănit, oamenii și-au retras plângerea după ce au primit bani. Polițiștii aveau indicii că bunicul stătea de o parte a străzii și când observa o mașină că se apropie își chema nepotul care traversa în fugă fără să se asigure. Copilul era lovit de mașină și apoi rudele le cereau șoferilor bani. Dacă în unul din cazuri aceștia au obținut bani, în cel de-al doilea au plătit pentru asta cu viața copilului. Oamenii legii au pornit o anchetă și l-au acuzat pe Tachin Sali de ucidere din culpă și neglijență, însă în anul 2014 instanța a decis să îl achite, considerând că cele reclamate nu se confirmă. 






Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
eu
16 februarie 2016
esti varza

Unde dracu ai vazut tu, mai ziaristule, doua drepte paralele sa se intersecteze? Auzi cica: intersectia strazilor general manu cu mihai viteazu.....hahaha.pai astia nici in istorie nu s au intersectat. Esti din Constanta mai ziaristule? Ca esti praf.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

vali
16 februarie 2016
replica

O s-o sugeti, de aia va spun, mai bine veniti cu gurile deschise. Lasati furcile si topoarele, ca n-o sa stiti pe unde sa fugiti.

nicu
16 februarie 2016
lagar

astia trebuie bagati in lagar cat mai departe de civilizatie, au ajuns sa-si omoare copiii pentru trei lei, ciorile se inmultesc repede

Alex
16 februarie 2016
Sa moara tiganii

Mai vali,sigur esti un rrom needucat ca majoritatea ciorilor.meritati dusi la gazare toti!!!!

Cristian
16 februarie 2016
replica la replica

Dar consideri ca e bine ca procedeaza asa, ca isi imping copiii in fata masinilor? esti deacord cu asta?

Răspuns la: replica
Adăugat de : vali, 16 februarie 2016
O s-o sugeti, de aia va spun, mai bine veniti cu gurile deschise. Lasati furcile si topoarele, ca n-o sa stiti pe unde sa fugiti.
Silviu
16 februarie 2016
ptr Vali

Nesimtitul sa vina cu gurile deschise................voi nu intelegeti ca sunte-ti paraziti si daca nu va hranim muriti , scarbe imputite si trantori

Ghjgfj
16 februarie 2016
Gchgdg

Cra, cra...

farimita
16 februarie 2016
n-ui varza

este strazi largi la kofland// ttp://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/plagiat-i-implanturi-la-grebl-la-universitatea-ovidius-399713// nu merge stopurile.

Răspuns la: esti varza
Adăugat de : eu, 16 februarie 2016
Unde dracu ai vazut tu, mai ziaristule, doua drepte paralele sa se intersecteze? Auzi cica: intersectia strazilor general manu cu mihai...
Anti-ciori
16 februarie 2016
Ciorile

Cum mah sa-ti arunci copilul in fata masinii ? Auschwitz merita ciorile astea cu varf si indesat !

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Grav accident rutier!
Sâmbătă, 13 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Accident rutier mortal cu o ambulanță
Pagina a fost generata in 1.2824 secunde