Autoutilitară Mercedes furată din Italia, descoperită la Constanța

199
Autoutilitară Mercedes furată din Italia, descoperită la Constanța - mercedes-1481540429.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, au depistat pe raza județului Constanța, o autoutilitară marca Mercedes, model Sprinter, declarată furată de autoritățile din Italia.


La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Constanța – Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate.
Astfel, a fost identificată pe raza județului Constanța, o autoutilitară marca Mercedes, model Sprinter, despre care existau informații că se află în atenția autorităților.


Verificările au stabilit că autoutilitara în cauză este căutată de autoritățile din Italia, fiind declarată furată din data de 17.04.2014, iar deținătorul acestuia este cetățeanul român M.I., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța.
Persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoutilitara din România și nu avea cunoștință despre faptul că aceasta este căutată de către autorități.


Autoutilitara, evaluată la aproximativ 7.200 de euro, a fost indisponibilizată la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "tăinuire", faptă prevăzută și sancționată de art. 270, alin. 1 Cod Penal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2968 secunde