Autoturism cu număr fals de înmatriculare, descoperit la Vama Veche

102
Autoturism cu număr fals de înmatriculare, descoperit la Vama Veche - frontiera1349340287-1383207610.jpg

Articole de la același autor

Un ucrainean de 54 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în PTF Vama Veche, că autoturismul pe care îl conducea are număr de înmatriculare fals.


Acesta s-a prezentat ieri, la PTF Vama Veche pentru efectuarea formalităților de frontieră, la volanul unui autoturism marca Lincoln Navigator. În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că documentele autoturismului nu îndeplineau condițiile de formă și fond ale unora autentice. 


Ucraineanul, domiciliată în Odessa, a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză de la un cetățean român, în schimbul sumei de 4.500 euro, fără a cunoaște faptul că documentele sunt false.


Autoturismul, evaluat la aproximativ 8.000 euro, a fost reținut la sediul PTF Vama Veche pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii de frontieră i-au întocmit cetățeanului ucrainean dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de "uz de fals", "punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat" și "punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3392 secunde