Autorul incendiului de la Biserica "Sf. Mina", arestat

643
Autorul incendiului  de la Biserica
Polițiștii Secției 1 Constanța au reușit identificarea și depistarea celui care ar fi incendiat Biserica "Sf. Mina". Oamenii legii au descins în locuința lui Andrei Sabin Tilimbici, în vârstă de 41 de ani, acolo unde au găsit mai multe probe incriminatorii. 


Potrivit anchetatorilor, bărbatul în cauză este cel care a dat foc bisericii, creând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei, prin distrugerea a 10% din clădire. 


Andrei Sergiu Tilimbici a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța. 


Considerată unul dintre cele mai frumoase lăcașe de cult din Constanța, Biserica "Sf. Mina" a fost incendiată în seara zilei de 16 februarie. Din fericire, o femeie din Centrul ARCA, aflat în spatele lăcașului de cult, a sesizat flăcările și a sunat la 112. Pompierii au reușit să lichideze la timp incendiul care s-a manifestat pe peretele interior și exterior al altarului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8828 secunde