Autorul accidentului mortal din zona CET, condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare

847
Autorul accidentului mortal din zona CET, condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare - autorul-1473090916.jpg
Cornel Robert Georgescu, bărbatul care a provocat accidentul mortal din seara de 30 mai, pe bulevardul Aurel Vlaicu, poate sta următorii ani după gratii. Acesta a fost condamnat de către Judecătoria Constanța la 6 ani, 4 luni și 10 zile de închisoare cu executare, dar și la plata de daune morale în valoare de 15.000 de euro și 3.200 de lei cheltuieli judiciare.

Decizia nu este definitivă și va putea fi contestată în termen de 10 zile.

"Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea de 3 ani și 6 luni închisoare pe care o majorează cu sporul de 2 ani, 10 luni și 10 zile, inculpatul Georgescu Cornel Robert urmând să execute, în final, pedeapsa de 6 ani, 4 luni și 10 zile închisoare. Pedeapsa se execută în regim de detenție, conform art. 60 C.pen. În baza art. 72 C.pen., scade din durata pedepsei aplicate perioada reținerii, arestării preventive și arestului la domiciliu, de la 31.05.2016 până la 31.08.2016", se arată în pronunțarea Judecătoriei Constanța.

Vă reamintim că, la data de 30 mai, Cornel Robert Georgescu, fără a avea permis de conducere, a condus un autoturism Mazda pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, în apropierea podului IPMC. Acesta a întors pe linia dublă continuă, moment în care a fost lovit de un BMW, care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat avarierea gravă a autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni, în vârstă de 24 și 22 de ani.

După producerea accidentului, Cornel Robert Georgescu a fugit de la locul accidentului direct acasă, de unde a chemat un echipaj de ambulanță. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a doi minori, Marian Ivan și Alexandru Dumitru, și vătămarea corporală ușoară a unui alt bărbat, toți pasageri în autoturismul Mazda. La scurt timp, Marian Ivan a decedat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6993 secunde