Autorii spargerii de la Media Galaxy, arestați pentru 30 de zile

404
Autorii spargerii de la Media Galaxy, arestați pentru 30 de zile - spargereonline-1482137366.jpg

Articole de la același autor

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și 48 de ani, au forțat ușa de acces într-un supermarket din municipiul Constanța, de unde au furat 150 de telefoane mobile. 


Fapta a avut loc în noaptea de 4 spre 5 decembrie, cei trei indivizi reușind să pătrundă în magazinul Media Galaxy din centrul comercial Tom, acolo de unde au furat telefoane marca Iphone 7 și Samsung Galaxy S7. 


Ca urmare a cercetărilor efectuate în acest caz, polițiștii constănțeni, coordonați de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, i-au depistat și reținut pe Nuriman Mustafa, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Medgidia, Petre Lucian Marica, de 30 de ani, din localitatea Gura Cîlnăului, județul Buzău, și Marin Luță, de 48 de ani, din localitatea Schitu, județul Olt, bănuiți de comiterea faptei.


Cei trei au fost prinși în flagrant în noaptea de 16 spre 17 decembrie, când suspecții pregăteau comiterea unei fapte similare pe raza județului Argeș. Mascații, alături de polițiști din Brașov și Pitești i-au prins pe cei trei în timp ce încercau să pătrundă prin efracție în incinta unui magazin din municipiul Pitești. 


Alături de cei trei bărbați a fost reținut și I.V.-A., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Brașov. Cei patru bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanțe și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța, Ieri, cei patru bărbați au fost prezentați instanței de judecată, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6517 secunde