Audieri privind abuzurile reclamate la Centrul "Micul Regat"

191
Audieri privind abuzurile reclamate la Centrul

Articole de la același autor

Ancheta privind abuzurile reclamate de părinții care aveau copiii înscriși la Centrul de Dezvoltare și Educație este în desfășurare. Anchetatorii îi audiază, zilele acestea, pe angajații centrului respectiv. 


Reamintim că trei dintre angajate - Cristina Alina Arma, Georgiana Vierescu și Larissa Hercuș au fost reclamate, la finele anului trecut, fiind acuzate de purtare abuzivă cu micuții pe care-i aveau în grijă. Luna aceasta, mai mulți părinți s-au adresat la rândul lor cu plângeri Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța și au reclamat condu-cerea centrului pentru purtare abuzivă, rele tratamente aplicate minorului, înșelăciune și exercitarea fără autorizație a unei profesii. Potrivit avocatului părinților, Roman Dumitru Ștefan, centrul avea denumirea de grădiniță, deși nu avea un aviz de funcționare de la Ministerul Educației în acest sens. 


Reamintim că, la începutul lunii, au fost făcute publice înregistrări video și audio care aratau cum micuți cu vârste între doi și șase ani, care frecventau Centrul de Dezvoltare și Educație "Micul Regat" erau loviți, târâiți pe covor și bruscați. Ba chiar se vorbește, pe înregistrările audio, de a le da copiilor vin, pentru a-i adormi mai repede la prânz.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4498 secunde