Audi căutat pentru confiscare în Norvegia, descoperit în Portul Constanța

292
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța, un autoturism marca Audi A3 căutat de autoritățile din Norvegia. 


Astfel, în data de 28 februarie, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța - Punctul Poliției de Frontieră Constanța au desfășurat o misiune specifică în zona de competență, în urma căreia au identificat, în Portul Constanța, un autoturism marca Audi A3. 


În urma verificărilor s-a stabilit că mașina aparține cetățeanului român M.V., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța. La cercetări, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul, an de fabricație 2008, figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de Norvegia la începutul lunii februarie.


Constănțeanul a declarat că a achiziționat autoturismul de la un cetățean român stabilit în Norvegia și nu avea cunoștință despre faptul că acesta este căutat de către autorități. 


Autoturismul, evaluat la aproximativ 7.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă pentru continuarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "tăinuire".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Februarie 2017
Stire din Economie : Cine pune în pericol portul Constanța
Pagina a fost generata in 0.5333 secunde