Atenție, șoferi! Începând de vineri, Municipiul Constanța va avea REGULI NOI de circulație

1637
1
Atenție, șoferi! Începând de vineri, Municipiul Constanța va avea REGULI NOI de circulație - sa-1370296510.jpg

Articole de la același autor

Mare grijă! Începând de vineri, 7 iunie, traficul rutier din zona Perla (intersecție bulevardul Mamaia - bulevardul Aurel VIaicu) va fi redirijat, astfel: din direcția Pescărie spre Năvodari: înainte, pe două benzi de circulație, cu prioritate față de celelalte direcții; din direcția Năvodari spre Constanța: spre bulevardul Aurel Vlaicu, la dreapta, pe două benzi; spre Aqua Magic, la stânga, pe o bandă; din direcția bulevardului Aurel Vlaicu spre Năvodari: înainte, pe opt benzi de circulație, cu respectarea semnificației indicatoarelor și marcajelor rutiere; din direcția bd. Aurel Vlaicu spre Pescărie (Sat Vacanță): la dreapta, pe două benzi de circulație. 

De asemenea, tot din data de 7 iunie, traficul din zona Hotel Caraiman (ieșirea spre Năvodari) va fi redirijat, astfel: din direcția Năvodari spre Constanța: înainte pe două benzi de circulație, cu respectarea semnificației semaforului; din direcția Constanța spre Năvodari: înainte pe două benzi de circulație, cu respectarea semnificației semaforului; din complexul Summerland: spre Năvodari pe o banda specială cu respectarea semnificației indicatoarelor și marcajelor rutiere; spre Constanța, pe o bandă de circulație, cu respectarea semnificației semaforului. 

Din aceeași dată, viteza maximă admisă pe bulevardul Mamaia, în stațiune, este de 50 de kilometri pe oră, semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere la cele trei intrări în stațiunea Mamaia. 

Comentează știrea

Mine
4 iunie 2013
Municipil Constanta

Mamaia este in municipiul Constanta ? Astept raspuns . Multumesc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2831 secunde