Zona Peninsulară prinde culoare

Atenție, șoferi! Circulația interzisă mașinilor în Piața Ovidiu

1498
2
Zona istorică a Constanței a căpătat o altă formă, iar modificările au început să apară. Începând de la sfârșitul săptămânii trecute, strada Marcus Aurelius din zona Peninsulară este destinată numai pentru pietoni. 


Din luna aprilie, reabilitarea Pieței Ovidiu a determinat devierea traficului rutier de pe strada Mircea cel Bătrân pe strada Marcus Aurelius. De acum înainte, această stradă va fi interzisă autovehiculelor. 


"Obiectivul final, la terminarea proiectului de reabilitare a tuturor străzilor din Peninsulă, va fi acela de a nu permite accesul auto decât rezidenților sau celor care au operațiuni strict necesare în zona respectivă. Mă refer la mașini de pază, mașini de valori, dacă vorbim despre băncile din zonă, mașini de aprovizionare. Toate vor avea un interval de acces distinct, așa cum este în toate centrele istorice și așa cum ne-am propus din momentul în care am început elaborarea acestui proiect", a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău. 


Cei care vor să se plimbe prin portul Tomis au posibilitatea să ocolească pe bulevardul regina Elisabeta - Poarta 1 - Termele Romane sau din Portul Tomis virează la stânga, pe strada Crângului - strada Arhiepiscopiei - Poarta 1. 


Zonă pietonală 
Scopul proiectului este de fluidizare a traficului și de a face ca zona istorică a Constanței să arate ca în alte țări. Turiștii care vin la mare și vizitează Portul Tomis, dar și constănțenii se vor putea plimba pe jos și se vor bucura de cum arată zona Peninsulară. Mai mult, în ultima perioadă, zona a fost dedicată numeroaselor eveni-mente, respectiv concerte și filme în aer liber. 


"Vom regla circulația astfel încât să creăm două bucle fără comunicare între ele prin strada Marcus Aurelius. 


Ulterior, vom face primul tronson din șoseaua de coastă și vom face un inel perimetral cu zone de stocare (parcare), astfel încât să separăm fluxul auto al rezidenților de cel al constănțenilor și turiștilor, cu fluxul auto special - pentru mașinile de intervenție precum salvare, pompieri și autovehiculele care creează plus valoare pentru zona de servicii în continuă creștere", a adăugat Făgădău. 


Comentează știrea

Cosmin
2 septembrie 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Yo
2 septembrie 2015
Tara arde .....

Bey nene....mai lasati-ne dracu cu ofertele voastre....de facut bani....duceti-va dracu la munca si nu mai postati la toate articolele .....ca nu au nicio treaba cu subiectul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5863 secunde