Atenție la întoarcerea din vacanță. Polițiștii vă recomandă prudență

160
Atenție la întoarcerea din vacanță. Polițiștii vă recomandă prudență - atentie-1492430497.jpg
Polițiștii sunt în stradă și acțio-nează pentru fluidizarea și monitorizarea traficul, pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente grave, la întoarcerea din minivacanță.

"Recomandăm conducătorilor auto ca, pe ploaie, să conducă cu atenție și cu viteză redusă. Apa de pe carosabil mărește distanța de frânare și poate afecta ținuta de drum a autovehiculului", este unul dintre sfaturile polițiștilor.

La întoarcerea din minivacanță, polițiștii continuă acțiunile din stradă, pentru prevenirea evenimentelor grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză și salvarea de vieți. Oamenii legii recomandă șoferilor să conducă prudent, fără bruscarea comenzilor vehiculelor și să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.

"Evitați efectuarea depășirilor care, în condițiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase. Circulați cu viteză redusă, adaptată permanent condițiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de sigu-ranță, se impune și mărirea distanței în mers între vehicule", vă mai recomandă polițiștii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.478 secunde