Video Atenție! Imagini VIDEO interzise minorilor! Un bărbat din Mangalia, GOL PUȘCĂ, a amenințat ore în șir că se sinucide! / UPDATE

4654
1

Articole de la același autor

UPDATE - Tânărul s-a dat jos de pe releul pe care se urcase pentru a amenința că se sinucide.


UPDATE / Un tânăr de 22 de ani a băgat în sperieți un municipiu întreg. S-a urcat pe un releu din Mangalia gol și a amenințat că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite cerințele. Mai exact, Rustem Taner, de 22 de ani spune că are o problemă legată de achiziția unui imobil și numai primarul din Mangalia poate să i-o rezolve. Astfel, tânărul a strigat în gura mare că vrea să vină edilul. Edilul i-a cerut tânărului să coboare de pe releu pentru a putea vorbi. 


La fața locului s-au strâns, pe lângă zeci de curioși, pompierii ISU Dobrogea, cadre medicale și polițiști. Apropiații tânărului spun că, înainte de a se urca pe stâlp, ar fi consumat substanțe psihotrope. 


Pompierii de la ISU Dobrogea au fost sesizați, în urmă cu puțin timp, despre o persoană care amenință că se aruncă de la înălțime de pe un imobil, situat în municipiul Mangalia, pe strada Oituz. Oamenii legii se deplasează în aceste momente la fața locului.






Comentează știrea

DECEBAL
27 august 2014
TzIGAN IN CURUL GOL

DA' DE CE NISTE ROMANI DECENTI TREBUIE SA SUPORTE COSTUL INTERVENTIEI FORTELOR DE ORDINE CA SA SALVEZE UN TzIGAN BORAT DROGAT ?!?!?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6137 secunde