Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul MASACRULUI de pe DN1

227
Detalii CUTREMURĂTOARE în cazul MASACRULUI de pe DN1 - 21411891367-1412065948.jpg

Articole recomandate

Zi cruntă pentru rudele victimelor care au murit nevinovate în accidentul de pe DN 1, provocat de un șofer sinucigaș. Oamenii au venit la morgă pentru a ridica trupurile neînsuflețite ale celor dragi.

Medicii legiști au efectuat ieri necropsiile celor cinci oameni care au pierit în urma impactului frontal, dar și pe aceea a șoferului care a provocat atâta suferință. Concluziile au fost cutremurătoare.


"Nu am mai văzut în toată cariera trupuri atât de sfârtecate", a spus dr. Vasile Drăghici, legist-șef la Serviciul de Medicină Legală Prahova, pentru Libertatea. După finalizarea necropsiilor, trupurile neînsuflețite au fost ridicate de rude.


Robert, șoferul nevinovat, urma să fie depus în Câmpina, la o capelă. Tot în oraș, dar acasă, vor ajunge și sicriele cu trupurile lui Florin și al băiețelului său, Eduard, iar Nicoleta și fiica ei, Iuliana, vor fi transportate la Provița de Sus.


Familia lui George Dumitru, șoferul sinucigaș, nu și-a făcut ieri apariția la morgă. Necropsia a arătat că acesta nu consumase alcool, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : A izbit în plin o altă mașină
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident  în parcarea  de la Maritimo
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier pe strada Portiței
Pagina a fost generata in 0.7385 secunde