Artiștii Operei din Constanța, implicați într-un GRAV ACCIDENT/ Daniela Vlădescu: "Ne vom reveni cu greu"

361
Artiștii Operei din Constanța, implicați într-un GRAV ACCIDENT/ Daniela Vlădescu:

Articole de la același autor

După cele șase spectacole susținute în Germania, ultimul fiind "Traviata" în orășelul Russoelshein, orchestra, corul și echipa tehnică a Teatrului "Oleg Danovski" din Constanța se întorceau acasă. Obosiți, mulți dintre ei dormeau, iar somnul le-a fost tulburat, când se aflau în județul Arad, de o frână îngrozitoare și de impactul cu un autoturism care venea din sens invers.




"Poliția a constatat că șoferul care a provocat accidentul adormise la volan, pentru că nu s-a văzut nicio urmă de frânare. Am avut noroc că autocarul nostru era condus de un șofer profesionist și acesta a evitat impactul frontal. Altfel am fi putut chiar să ne răsturnăm și nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla. Am avut un noroc fantastic. Slavă Domnului că suntem toți teferi, dar foarte speriați și ne vom reveni cu greu", a declarat directorul Daniela Vlădescu.


Întoarcerea acasă le-a fost astfel mult întârziată, cei 32 de pasageri constănțeni urmând să ajungă acasă astăzi, cel mai probabil spre miezul nopții.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5841 secunde