Arestat după ce bătea minore și le punea să se prostitueze în Spania

254
Arestat după ce bătea minore și le punea să se prostitueze în Spania - prostituate-1401288341.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 38 de ani din Lumina, cercetat de autoritățile spaniole pentru trafic de persoane, agresiune sexuală, amenințare, proxenetism și reținere ilegală a fost arestat preventiv pentru 15 zile, ieri, de magistrații Curții de Apel Constanța. 
Din actele transmise de autoritățile judiciare spaniole rezultă că Iuzeir Ibram este cercetat pentru trafic de persoane, infracțiune pedepsită cu închisoare de la opt la 12 ani, prostituție, pedepsită cu închisoare de patru ani, agresiune sexuală, pedepsită cu închisoare de 12 ani, amenințare, pedepsită cu închisoare de cinci ani și reținere ilegală pedepsită cu șase ani închisoare, reținându-se că acesta a forțat o minoră, prin bătaie, să se prostitueze. Minora a fost vândută unei terțe persoane în scopul practicării prostituției, aceasta fiind amenințată că i se vor răpi părinții, rudele și copilul în situația în care va refuza practicarea prostituției, fiind totodată bătută și violată de bărbatul de 38 de ani în anul 2011 în localitatea El Ejido. De asemenea, începând cu ianuarie 2014, în calitate de conducător al unui grup de trafic de persoane specializat în practicarea prostituției, acesta transporta femei pentru practicarea prostituției pe care le amenința, le lua actele și banii obținuți în urma practicării prostituției. Aceste fapte penale sunt incriminate și de legea penală română, fiind prevăzute pedepse cu închisoarea de la trei la 15 ani. 
Autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare. Pentru punerea în executare a acestuia, bărbatul a fost arestat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4709 secunde