Arestări în dosarul rețelei internaționale de proxeneți, condusă din spatele gratiilor

552
Arestări în dosarul rețelei internaționale de proxeneți, condusă din spatele gratiilor - arestariindosarulproxeneti-1432231640.jpg

Articole de la același autor

Șapte bărbați suspectați că fac parte din rețeaua internațională de trafic de persoane condusă din închisoare de un constănțean au fost arestați preventiv. Magistrații Tribunalului Constanța au dispus arestarea pentru 30 de zile a lui Valentin Olimpiu Fatacher, Răzvan Marian Lavric, Emanuel Toma, Adrian Ștefan Cușa, Marian Grosu, Claudiu Nicușor Vlăescu și Petre Boca. În schimb, în cazul celorlalți 11 complici duși în fața instanței, magistrații au impus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Este vorba despre: Emilia Gabriela Bodea, Vasile Costea, Anghel Vancea, Vasile Butacu, Ștefan Chelariu, Lucian Dumitru, Ionuț Cărărescu, Vasile Iulius Ghițulete, Ion Ciprian Părăeală, Mircea Părăeală și Georgian Ștefan Dicianu.

Liderul grupării, Neculae Boca, un constănțean cunoscut pentru implicarea în numeroase scandaluri, este în prezent după gratii, unde execută o pedeapsă de opt ani pentru tentativă de omor. De altfel, anchetatorii spun că acesta își conducea afacerea ilegală din închisoare. Împreună cu alți indivizi, din 2012 până în prezent, ar fi racolat și trimis în Franța peste 30 de tinere, pentru a se prostitua. În urma afacerii, proxeneții ar fi câștigat peste patru milioane de euro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5512 secunde