Amenzi și dosare penale, pentru sute de constănțeni

280
Amenzi și dosare penale, pentru sute de constănțeni - amenzisidosarepenale-1454090007.jpg

Articole de la același autor

Vineri a fost zi plină pentru polițiștii din Constanța. În cadrul unei acțiunii de prevenire și combatere a ilegalităților, oamenii legii au legitimat 300 de persoane și au controlat peste 200 de autovehicule. Bilanțul acțiunii a scos la iveală nenumărate nereguli. Au fost constatate 119 contravenții, iar cuantumul amenzilor s-a ridicat la 33.358 de lei. Nouă dintre sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, patru pentru comerț neautorizat și 103 pentru nerespectarea normelor privind circulația rutieră. De asemenea, au fost reținute trei permise de conducere și retrase 17 certificate de înmatriculare.


În cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii constănțeni au depistat două persoane, de 43, respectiv 32 ani, în timp ce efectuau acte de comerț în zona Piața Tomis III, fără a respecta condițiile legii. Persoanele în cauză au fost amendate cu 500 de lei fiecare, iar bunurile oferite spre vânzare au fost ridicate în vederea confiscării. 


Nici cei care se ocupă de vânzarea țigărilor netimbrate nu au scăpat mai ieftin. De exemplu, un constănțean de 67 ani, prins în timp ce vindea țigări fără timbru pe terasa unui bar de pe bulevardul 1 Mai, s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5132 secunde