Amenzi pentru cei care vor să-și vândă mașina direct de pe trotuar

290
2
Amenzi pentru cei care vor să-și vândă mașina direct de pe trotuar - fondpolitialocala71369241693-1436014309.jpg
Aviz celor care vor să-și vândă mașina direct de pe trotuar. Șoferii care își lipesc pe geamuri afișe cu mesajul "De vânzare" riscă să primească amenzi de până la o mie de lei, scrie realitatea.net.

Șoferii care își lipesc pe geamuri afișe cu mesajul "De vânzare" riscă să primească amenzi de până la o mie de lei. Cel puțin în București, unde primarii de sector au găsit o altă metodă să adune bani la buget.

Asta după ce ridicarea mașinilor parcate neregulamentar a fost interzisă prin lege.

Autoritățile susțin că sancțiunile se dau fiindcă astfel de activități încurcă circulația. În primă fază, proprietarii primesc un avertisment și li se spune să îndepărteze, în 24 de ore, afișul cu mesajul "De vânzare".

Comentează știrea

Jozsef
4 iulie 2015
Castigat bani pe net!

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Important ! Lasati mesajul cu textul "INFO " doar pe e-mail ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

costy
4 iulie 2015
afaceri

Bani urgent, din prima lună! Ai acum in fata o oferta super-serioasa! Iata si de ce: pentru ca numai aici poti sa castigi bani imediat, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele, doar cu o activitate eleganta si simpla! Cere acum mai multe detalii la email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1743 secunde