Ambasadorul SUA în România, în vizită la Ministerul Afacerilor Interne

232
1
Ambasadorul SUA în România,  în vizită la Ministerul Afacerilor Interne - ambasadorul-1488126943.jpg
Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, a avut o întrevedere, la sediul MAI, cu Excelența Sa, Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România. 


Cu acest prilej, cei doi oficiali au subliniat necesitatea intensificării cooperării în conformitate cu direcțiile principale stabilite prin Declarația Comună privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI, în condițiile în care dezvoltarea relațiilor cu SUA este un obiectiv prioritar al Guvernului României. 


Discuțiile au evidențiat cooperarea foarte bună existentă la nivelul autorităților române și americane în domeniul securității, cu accent pe prevenirea și combaterea criminalității, în special a criminalității informatice. 


De asemenea, cei doi oficiali au subliniat beneficiile multiplelor proiecte derulate în parteneriat cu instituții și agenții de aplicare a legii din SUA în domeniul pregătirii profesionale a polițiștilor români pe linie operativă. 


Comentează știrea

Românul
27 februarie 2017
Domnule ambasador al SUA-LUI !

Vă rugăm, ajutați poporul român, că suntem săraci și vrem verticalitate, poporul nostru rămâne în continuare sărac, discreditat și disprețuit, pentru că hoția continuă mai mult și mai tare în România, cu tot zăngănitul cătușelor, deoarece devalizatorii își văd de treabă fără ai deranja prea mult cei îndrituiți, ca să-i oprească ! Devalizatorii după ce ies de la" beciul domnesc " rămân cu mulțimea : banilor și averilor acumulate prin furtișaguri ! Pe acei oameni puși pe devalizarea țării, zăngănitul cătușelor, parcă mai mult îi determină, le dezvoltată gustul și apetitul pentru furtișaguri, înseamnă că metoda folosită cu, zăngănitul cătușelor nu dă roade, atunci trebuiesc alte metode : puși la muncă în folosul comunității, confiscarea averilor și banilor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3644 secunde