Alte două mașini cu documente false, descoperite în punctele de trecere a frontierei

135
Alte două mașini cu documente false, descoperite în punctele de trecere a frontierei - altedouamasinidescoperitepunctet-1401211122.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în PTF Negru Vodă și PTF Ostrov, două autoturisme, înmatriculate în Bulgaria, pe care doi cetățeni români intenționau să le scoată din țară prezentând la controlul de frontieră documente false. Este vorba despre doi șoferi din Galați, respectiv Ilfov. 


Primul s-a prezentat, ieri, în PTF Negru Vodă, pentru efectuarea formalităților de frontieră, la volanul unui autoturism marca BMW model X5. În urma verificărilor, s-a stabilit că certificatul de înmatriculare al autoturismului este fals. 


Cel de-al doilea voia să treacă granița la vecinii bulgari prin PTF Ostrov, cu un autoturism marca Fiat Punto, de asemenea înmatriculat în Bulgaria, al cărui certificat de inspecție tehnică periodică era fals.


Ambii conducători auto le-au spus polițiștilor de frontieră, așa cum se întâmplă de altfel de fiecare dată, că au cumpărat mașinile fără să știe că respectivele documente sunt false. Oamenii legii îi cercetează pe aceștia pentru să-vârșirea infracțiunilor de "uz de fals" și "fals material în înscrisuri oficiale". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5727 secunde