Alina Bica, suspectă într-un nou dosar

189
Alina Bica, suspectă într-un nou dosar - 546f12d7682ccf77015e774c-1441096925.jpg

Articole recomandate

Fosta șefă a DIICOT Alina Bica este suspectă într-un nou dosar al Direcției Naționale Anticorupție (DNA). În același dosar de corupție ar fi implicat și fostul șef ANAF Șerban Pop, care, după ce s-a prezentat la sediul DNA, a fost reținut pentru 24 de ore.

În acest nou dosar de corupție, în care este cercetată fosta șefă DIICOT, este implicat și fostul șef ANAF Șerban Pop, care a ieșit din sediul DNA cu cătușe la mâini. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, scrie realitatea.net

Alina Bica a declarat, aflată la sediul DNA, că este victima unei dictaturi și că se așteaptă la orice din partea procurorilor.

"O să intru și o să văd... Nu știu despre ce e vorba, nu au oferit amănunte sau informații. M-au citat în calitate de suspect. Trăiesc într-o minunată dictatură, nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu în acest moment. Din partea acestor domni mă aștept la orice", a spus Bica.

Fosta șefă DIICOT Alina Bica și fostul șef al ANAF Șerban Pop s-au prezentat, marți, la DNA, fiind citați într-un dosar de mită pentru soluționarea unui dosar DIICOT în favoarea lui Horia Simu, potrivit unor surse judiciare.

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, a fost trimisă în judecată în alte două dosare penale, denumite "Bica 1" și "Bica 2", disjuns din primul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : A FOST REȚINUT PENTRU DARE DE MITĂ!
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Alina Bica, reținută de DNA
Pagina a fost generata in 0.3976 secunde