ALERTĂ CU BOMBĂ ÎNTR-O BENZINĂRIE DE LA NOI!

216
ALERTĂ CU BOMBĂ ÎNTR-O BENZINĂRIE DE LA NOI! - untitled-1447920590.jpg

Articole recomandate

UPDATE - Alerta cu bombă din municipiul Piatra Neamț a fost ridicată în jurul orei 10,22 după ce proprietarul genții abandonate într-o benzinărie a fost identificat, a declarat, pentru AGERPRES, subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. 'Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamț. A pus geanta acolo și a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile', a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.


O alertă cu bombă la o benzinărie din centrul municipiului Piatra Neamț a fost semnalată de dimineață la 112 de o patrulă de ordine publică, a declarat pentru AGERPRES subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.


"Patrula de ordine publică a descoperit în imediata vecinătate a stației de carburanți o poșetă și o geantă abandonată suspect. Patrula a făcut sesizare, iar la fața locului s-au deplasat specialiștii pirotehniști și din cadrul SRI. Zona a fost închisă traficului rutier și pietonal", a declarat subinspector Elena Bulgărea. Benzinăria se află în centrul municipiului Piatra Neamț, iar în imediata vecinătate se află blocuri de locuit și un centru comercial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1657 secunde