Ai văzut căruțe pe străzile Constanței? Sună la Poliția Locală!

490
5
Ai văzut căruțe pe străzile Constanței? Sună la Poliția Locală! - carutapolitialocala-1468253174.jpg

Articole de la același autor

Ce poate fi mai deranjant pentru un șofer aflat în trafic decât o căruță care-i încurcă drumul? Primăria municipiului Constanța ia măsuri în acest sens și anunță că până pe 15 iulie, polițiștii locali vor desfășura activități de identificare și sancționare a conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală care circulă pe raza municipiului Constanța. 


Activitățile inițiate de adminstrația locală au ca scop sporirea gradului de siguranță și fluidizarea traficului rutier. În acest sens, oamenii legii apelează și la ajutorul nostru: 


"Cetățenii pot semnala prezența în trafic a vehiculelor cu tracțiune animală la numărul de telefon 0241/484.205 - dispeceratul Poliției Locale.", este apelul Poliției Locale.


Acțiunile de identificare și sancționare a posesorilor de vehicule cu tracțiune animală au început încă de ieri din zori, la sediul Poliției Locale din strada Amzacea nr. 13. 


Comentează știrea

Craii de curte veche
12 iulie 2016
Astia fac munca BUGETARILOR si celor de la Polaris

Mai bine sunati la Politie sa-i salte pe cei de la Polaris, ca nu fac curat, si fac acesti amarasteni, sa faca curat cei de la Primarie in loc de GREVA.

decebal
12 iulie 2016
am auzit bine?

Vine omul legii si il opreste pe tigan cu caruta ... bun ! Si ce ii face mai departe?,, Legea proprietatii '' nu ii permite sa ii dezumfle nici macar roata ! pt ce atata zarva? Moliile din parlament trebuie sa-si mute neuronul pt o lege ce spune cat poate face politaiul !!

Viata de tigan
12 iulie 2016
O telenovela cu sute de episoade

Constanta este plina de milosi,de oameni de bine,de credinciosi,de aparatori ai drepturilor omului,de ONG-uri.Unii se ocupa cu ajutoarele sociale,cu subventii ca asa da bine in poze,ONG-rile stau in conferinte,dau sfaturi si comunicate de presa.Jurnalistii bocesc pe umerii bietilor copii de tigani,fac reportaje lacrimogene,plang pe umerii sarmanilor.Biserica are grija de sufletele oamenilor.Tiganu' nu e om.Lipsiti de inspiratie,aparatorii sarmanilor,jurnalistii,politistii,primarul si sedintomanii din ONG-uri s-au gandit sa-i extermine si pe ultimii tigani care muncesc cinstit si fac o treaba utila societatii.N-au voie cu carute pe bulevard,mai bine dati-le ajutoare sociale.Pe amaratii astia de tigani nu-i duce mintea mai mult.Dar pe voi,nici pe voi boierilor nu va duce mintea ? Cumparati-le o tricicleta,ca exista si asa ceva,invatati-i sa munceasca altfel,modernizati-i,invatati-i sa-si castige existenta singuri,daca sunteti asa de destepti.Nuuu..,ca n-au voie nici pe tricicleta.Ne incurca.Strada e plina cu BMW-urile noastre.Asa este,aveti dreptate,tiganu' ne consuma oxigenul.Milosilor !

cetatean
12 iulie 2016
tiganii

cat timp vom avea tigani in constanta,vom avea parte si de atelajele lor in trafic..multi nu vor sa inteleaga ca pe tigani nu o sa ii schimbe nimeni si nimic niciodata ...toate fondurile europene sunt date degeaba ...au fost zone in tara in care tiganii au fost mutati la bloc si au bagat caii si celelalte animale in casa...sunt sub orice critica

gogu
4 aprilie 2017
a cui e vina?

E clar ca trebuie aplicata legea.Daca nu are voie sa creasca animale in mijlocul orasului,nu are voie. Daca nu are voie sa umble carute in trafic, nu umbla. La tara e nevoie de forta de munca,inclusiv de carute si carutasi. Deratizati centrul oraselor de tigani si trimiteti-i la tara ,au unde si ce munci si nu le interzice nimeni sa umble cu caruta.Dar si acolo ,vor trebui sa munceasca. Si ajungem la problema legii nemuncii,acea idiotenie de 416.Si de aici e alta problemă. Aveti mare grija! Duesseldorf ,la fel ca Londra,din cauza indolenței si a nepăsării a ajuns sa aiba cartiere unde Politia nu mai are curajul sa intre sa faca ordine...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2637 secunde