Agent al Penitenciarului Poarta Albă, GĂSIT CARBONIZAT în condiții suspecte

2336
1
Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, agent la Penitenciarului Poarta Albă, a fost găsit carbonizat în propria mașină, la iesirea din Medgidia spre Valea Dacilor. 


Dumitru era căutat de familie, care a postat pe Facebook următorul mesaj: "Tatăl meu… dacă l-a văzut cineva, vă rog contactați-mă. Ochi albaștri, înălțime 1,75 și vârsta 48 de ani. Era îmbrăcat cu o bluză gri și blugi albaștri, se pare că la 15-15:30 ar fi fost în Poarta-Albă, însemnând că sunt șanse mari să fi mers spre Constanța".


Potrivit IPJ Constanța, de anchetă se ocupă polițiștii de la Medgidia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, fiind vorba de o moarte suspectă. Medicii legiști au efectuat necropsia, iar concluzia a fost că barbatul a murit carbonizat.


Bărbatul lasă în urmă o soție și doi copii, un băiat și o fată.    




UPDATE / Lacrimi și suspine


"De acum încolo, tu vei trăi prin noi. Mă doare sufletul când mă gândesc că nu mai ești printre noi, printre oamenii care te iubesc, nu înțeleg de ce te-a luat Dumnezeu așa repede de lângă noi. Cuvintele nu își mai au rostul, orice aș spune nu te mai aduce nimeni înapoi, dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Ai fost și vei rămâne un mare exemplu de curaj și voință pentru noi toți. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dor și durere! Chipul tău blând a rămas în imaginea noastră. Te-ai retras în lumea celor drepți și buni, suflet bun ce ai fost", este mesajul de condoleanțe postat de nepoata bărbatului.

Comentează știrea

Un cititor
10 aprilie 2017
Alarma

Cam multi morti la poarta alba . Unul sa spanzurat altul sia dat foc

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9567 secunde