Afaceri murdare cu prostituate. Poliția, cu ochii pe "cuibușoarele" de nebunii

4538
8
Afaceri murdare cu prostituate. Poliția, cu ochii pe
Prostituția - un fenomen îngrijorător atât la nivelul întregii țări, cât și în municipiul Constanța. Polițiștii au ca prioritate combaterea acestui fenomen, iar pentru asta, ei acționează pe mai multe paliere, amendând și confiscând banii obținuți în mod ilicit, dar și urmărind grupurile de proxeneți care coordonează activitățile infracționale. Oamenii legii sunt conștienți că proxeneții au găsit diverse forme de a disimula activitățile, însă ei, polițiștii, dau asigurări că rezultatele se vor vedea în curând. 


Din punct de vedere al combaterii fenomenului prostituției, există două paliere pe care Poliția, în general, și Poliția Municipiului Constanța, în special, își dezvoltă activitățile. Un prim palier este acela al combaterii faptelor de prostituție. Așa cum probabil știți, prostituția nu mai este infracțiune, ci doar contravenție. Pe această linie, activitățile sunt mai bune față de perioadele trecute, în sensul că sunt mai multe practicante identificate, verificate și sancționate. 


"Nu toate prostituatele sunt coordonate de un proxenet"


Cel de-al doilea aspect, mult mai important din punct de vedere al pericolului social, îl reprezintă palierul de proxenetism. 
"Nu toate prostituatele acționează coordonate de un proxenet, deci numărul proxeneților este infinit mai mic, dar, din punct de vedere social, fapta este considerată cu mult mai gravă. În acest sens, desfășurăm activități pentru probarea unor activități infracționale, fie că discutăm despre indivizi izolați, fie că discutăm despre indivizi care se asociază într-o formă sau alta. Când spun asociere, mă refer la o coordonare mult mai eficientă a activităților infracționale. Pot să vă informez că în acest moment se desfășoară activități într-un ritm destul de bun și sunt convins că veți observa la momentul potrivit și rezultatele", a declarat, pentru "Cuget Liber", comisarul șef Tudorel Dogaru, șeful Poliției Municipiului Constanța. 


Care sunt zonele "populate"


Există o concentrare a numărului de prostituate și implicit a proxeneților. Polițiștii constănțeni au sub lupă mai multe zone ale municipiului Constanța. 


"Avem în vedere zona bulevardului Aurel Vlaicu, în special segmentul cuprins între bulevardul Tomis și intrarea în stațiunea Mamaia, ceea ce ține de Secția 2 Poliție. Avem în vedere zona barierei de la Caraiman, secția 5 Poliție. Mai este înregistrată o zonă pe raza Secției 4 Poliție, la ieșirea din Constanța spre Valu lui Traian. Aceste zone sunt la vedere, dar asta nu exclude posibilitatea ca aceste activități să se desfășoare într-un mod mai sofisticat, în alte zone din municipiul Constanța, pe raza Secțiilor 1 și 3. Prostituția se poate practica și în apartamente și alte zone, cu posibilități mult mai disimulate, sub aparența unor baruri sau a altor genuri de activități, astfel încât să încerce să înșele vigilența organelor judiciare. În acest moment, este una dintre prioritățile Poliției Municipiului Constanța, iar rezultatele se vor vedea", a mai precizat comisarul șef Tudorel Dogaru. 


Comentează știrea

eu
21 noiembrie 2016
civilizati-va

Sexul este o nevoie fiziologica! Legalizati prostitutia si tara are numai de castigat. In cazul prostitutiei de ce nu se ia exemplul european sau nu se supune unui sondaj de opinie al populatiei?

je
21 noiembrie 2016
Si daca se legalizeaza?

Cum isi mai iau partea organele?

Răspuns la: civilizati-va
Adăugat de : eu, 21 noiembrie 2016
Sexul este o nevoie fiziologica! Legalizati prostitutia si tara are numai de castigat. In cazul prostitutiei de ce nu se ia exemplul european sau nu...
george
21 noiembrie 2016
sex organizat

in constanta sunt baruri unde se face videochat si prostitutie legalizata

geo
21 noiembrie 2016
unde

Mai George unde sunt aceste baruri sa mergem sa bem si noi ceva , noi baietii :)))

Bo$$
21 noiembrie 2016
Cuget Liber

Are cuget liber pagina dedicata pentru asa ceva ... le face reclama direct :))) matrimoniale

Pacat
21 noiembrie 2016
Suntem tara cu cele mai multe curve la 1000 de m2 !

Nu stim sa profitam de lucrul asta.....prostitutia legalizata va umple bugetul statului !

je
21 noiembrie 2016
Si daca se legalizeaza?

In natura

Răspuns la: Si daca se legalizeaza?
Adăugat de : je, 21 noiembrie 2016
Cum isi mai iau partea organele?
geta surdu
21 noiembrie 2016
gandire

daca na-r fi curvele, ce sa-r face barbateii care vor sex si nevestica e ocupata cu unul bogat! wait for boys!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3193 secunde