Afacere cu țigări netimbrate, stricată de polițiștii constănțeni

319
1
Afacere cu țigări netimbrate,  stricată de polițiștii constănțeni - afacere-1450116400.jpg

Articole de la același autor

Au vrut să scoată bani din vânzarea ilegală a țigărilor, dar oamenii legii le-au tăiat elanul. Jandarmii au surprins, în Constanța, opt persoane care doreau să vândă, ilegal, pachete de țigări netimbrate.

6160 de țigarete urmau să ajungă în mâinile constănțenilor, dar jandarmii din cadrul Grupării Mobile au desfășurat acțiuni punctuale în zona Galeriile Soveja, Gară, Tomis III și Piața CET, unde au surprins opt persoane, cu vârste cuprinse între 42 și 63 de ani, în timp ce încercau să vândă cetățenilor din zonă, sute de pachete de țigări ne-timbrate, inscripționate "Marble", "Fast" "Ashima", "Rothmans" și "Ronson".

Sub acuzația de contrabandă, pe numele celor șapte au fost întocmite actele de constatare care, alături de pachetele de țigări, vor ajunge la I.P.J. Constanța, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Comentează știrea

Doru
15 decembrie 2015
Mare treaba...

Nimic . Nu e nimic fata de marile jafuri din Romania facute cu protectia institutiilor de forta. Niste bisnitari,ei si ? E plin de talhri,de indivizi violenti,de oameni care fura si pretind respectul societatii. Pute tara de hoti,inclusiv de banditii care maresc preturile tigarilor ca sa poata obtine bani la buget pentru furaciuni. Cand mafia deja e atotcuprinzatoare,chiar nu ma intereseaza astea cu bisnita cu tigari.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0038 secunde