Afacere cu țigări de contrabandă, stricată de polițiști

171
Afacere cu țigări de contrabandă, stricată de polițiști - tigari-1456387321.jpg

Articole recomandate

Polițiștii specializați în combaterea criminalității economice din Timiș efectuează 35 de percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

"La data de 25 februarie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității economice efectuează, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, 35 de percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

În fapt, în luna iunie 2015, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfășoară activități de comerț ilegale cu țigări de contrabandă, în piețele din municipiul Lugoj și în alte localități din mediul rural (Găvojdia, Coșteiu, Racovița, Nădrag, Ghizela), prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului.

De asemenea, polițiștii vor pune în executare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Municipiului Lugoj, pentru audieri și dispunerea măsurilor procedurale ce se impun.

La acțiune participă 130 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Timișoara, precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și tehnicieni criminaliști.", se arată în cumonicatul Poliției Române. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Țigări vândute  la colț de stradă
Pagina a fost generata in 0.4338 secunde