ADRIAN HLADII, CRIMINALUL DE LA ORADEA, ARESTAT

4112
2
ADRIAN HLADII, CRIMINALUL DE LA ORADEA, ARESTAT - 1489687261cc5f33e1-1489858083.jpg
Adrian Hladii, suspectul de crimă de la Oradea, a fost capturat de polițiști.


Bărbatul a fost găsit într-un apartament din Oradea. Mascații au intrat în forță peste el, iar el a încercat să scape. 


Pe numele lui Adrian Hladii judecătorii Tribunalului Bihor au emis un mandat de arestare în lipsă și a fost dat în urmărire internațională.


Apropiații Daliei Duca, tânăra ucisă de Adrian Hladii, spun că cei doi au avut o relație timp de 5 ani. Bărbatul era gelos și nu de puține ori se purta violent cu Dalia.


Prietenii tinerei povestesc că în noaptea dinaintea crimei, Hladii ar fi dat târcoale casei în care locuia fata. De frică, aceasta a chemat un prieten de familie ca să o apere. Același prieten care câteva ore mai târziu a fost și el împușcat, dar a scăpat cu viață.


Hladii este căsătorit în Italia, unde se află soția lui în vârstă de 30 ani. De acolo, spun anchetatorii, este posibil ca bărbatul să-și fi procurat pistolul de calibrul 9 mm cu care a ucis-o pe Dalia Duca. 


Adrian Hladii a mai fost anchetat în România, de două ori pentru furt și o dată pentru distrugere. În plus, a fost condamnat în Austria pentru că ar fi folosit carduri clonate ca să cumpere diferite bunuri. Potrivit unor informații, există suspiciuni că ar avea o afacere cu prostituate în Italia.


De 48 de ore el este cel mai vânat om din România.




Comentează știrea

adrian
19 martie 2017
ba esti prost?!

Sunteti retardati sau doar incompetenti? Ala s-a aruncat de la etajul 4 si e putin mort. Cum l-au capturat politistii? Intr-un sac de plastic? Pe bune?

Hddufk
19 martie 2017
Bfjfjdj

Bine ca a crapat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3744 secunde