ADOLESCENTĂ din CONSTANȚA, RĂPITĂ din propria casă și VIOLATĂ

1116
1
ADOLESCENTĂ din CONSTANȚA, RĂPITĂ din propria casă și VIOLATĂ - stopdomesticviolencebybrookeisag-1406810852.jpg

Articole de la același autor

Tradiția membrilor comunității rome de a răpi tinerele în vederea căsătoriei a dus, astăzi, la întocmirea a două dosare penale pentru lipsire de libertate și unul pentru viol. În ambele situații, victima și părinții acesteia au cerut sprijinul oamenilor legii. 


Prima solicitare a fost primită în noaptea de 28 spre 29 iulie. În jurul orei 3,00 noaptea, o minoră de 17 ani a fost răpită din parcarea hotelului "Ovidiu", din stațiunea Mamaia de patru indivizi. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cei patru "au constrâns-o să urce în autoturismul marca Cielo, persoana vătămată fiind transportată, împotriva voinței sale, pe raze municipiilor Constanța și Mangalia". Victima a reușit să scape din mâinile răpitorilor și a cerut ajutorul oamenilor legii. Aceștia i-au identificat pe suspecți ca fiind Așkîn Memet, Erdal Memet, Sibel Uluitu și Sezer Omer. Toți patru au fost reținuți astăzi și urmează să fie duși în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Reținut a fost și un alt individ de etnie romă care, aseară, împreună cu un alt bărbat și o femeie au intrat într-o locuință de pe strada Oborului din Constanța și au răpit o adolescentă de 16 ani. Suspectul își manifestase intenția de a o cumpăra pe minoră, în vederea căsătoriei, dar părinții acesteia nu ar fi fost de acord. Victima a fost transportată într-o altă locuință din municipiul Constanța, unde a fost violată. În locuința respectivă a fost găsită, azi noapte, de polițiștii constănțeni. 



Comentează știrea

marketglory
31 iulie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. emal: [email protected] YM: stanciuadrian33

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.3574 secunde