Adjunctul Poliției Locale Constanța, aproape să intre în sediu cu mașina: "Este normal să parchez acolo, fiind director"

2218
8
Adjunctul Poliției Locale Constanța, aproape să intre în sediu cu mașina:

Articole recomandate

Un constănțean a atras atenția printr-o poză postată pe grupul de Facebook "Parchez ca un bou", că Ionuț Pripiși, adjunctul Poliției Locale Constanța și șeful Corpului de Control din Primăria Constanța, a parcat neregulamentar, chiar în fața sediului în care își desfășoară activitatea. 


În poză se vede cum Ionuț Pripiși a urcat autoturismul pe care-l conduce pe trotuar, fără a asigura un metru pentru pietoni. Mai mult, prin parcarea sa, Pripiși a blocat accesul într-o instituție publică, însă adjunctul Poliției Locale consideră că parcarea sa este normală, întrucât este… director.


"Este o parcare care nu contravine regulilor de circulație, dar un binevoitor a considerat că este bine să spună că am parcat ca un bou. Mașina este a mea, dar este parcată fără să încurce circulația. Este normal să parchez acolo, fiind director. Dacă o să am loc să parchez paralel cu trotuarul, așa voi face", a declarat pentru "Cuget Liber", Ionuț Pripiși, directorul adjunct al Poliției Locale Constanța. 


Comentează știrea

M
27 aprilie 2016
mm

Si?Unde sunt cei cu caracatitele?

tupeu
27 aprilie 2016
de borfas

unde esti tu ma director ? esti un rahat de adjunct la gardienii publici caruia i s-a urcat la cap.

politie locala?
27 aprilie 2016
gardieni publici

eu daca am parcat in squar`ul de la Farul Genovez fara sa incurc circulatia nu cum a facut acest "director" de gardieni publici mi`au pus imediat caracatita! Dar legea este doar pentru noi prostii care inghitim mizeriile gardienilor publici care au cam multe drepturi in aplicarea unor legi! Ei trebuie sa fie doar pentru ordinea publica si atat dar....

EGO
27 aprilie 2016
PARCARE INCORECTA

Cine-i acest PRIPIS ? Nu-i cel dat afara de Mazare ?De ce nu-si gaseste un loc de munca la o firma privata si se invarte numai pe la Primarie?

FMM
27 aprilie 2016
Metru'

FMM, dar mie când au venit si mi-au ridicat mașina pe Eliberării ca nu era 1 metru de acces pentru pietoni , ce lege am încălcat?

cetatean
27 aprilie 2016
european

Asta e Romania! Un exemplu care arata nivelul de cultura. Fiecare face ce vrea, si atunci cand cel care trebuie sa aplice legea, o incalca pentru ca e "director", cum putem sa mai avem sperante ca se vor schimba lucrurile in bine in tara asta?!! Asta ar trebui DEMIS imediat! Cine mai are incredere in institutiile statului, daca un nesimtit ca asta conduce o institutie care trebuie sa se asigure de respectarea regulilor de bun simt?!

Bratu
27 aprilie 2016
Director adjunct

Prin explicatia care ne ai dat o am inteles ca ai parcat exact asa cum esti.Suntem curiosi sa vedem daca presa are curaj sa insiste pt a fi sanctionat cu puncte de amenda si de penalizare,fara sa i fie ascuns pv ul la impozite si taxe si Dancu sa ne prezinte dovada ca i a implementat punctele!?Bineanteles ca nimeni nu are curajul asta ...

Gabi
28 aprilie 2016
Directorul si parcarea

Pai, daca omul e director, poate parca asa cum vrea inclusiv ca un bou.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4695 secunde