Adjunctul Grupului de Nave Constanța, depistat cu avere nejustificată

414
Adjunctul Grupului de Nave Constanța, depistat cu avere nejustificată - avereadrianpatrascuani-1455815877.jpg

Articole de la același autor

Adjunctul șef Grup Nave Constanța din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Adrian Sorin Pătrașcu, a intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate, după ce sute de mii de lei din averea sa nu pot fi justificați.

În urma cercetărilor, ANI a constatat existența unei diferențe mari și nejustificate între averea dobândită de acesta și veniturile realizate împreună cu soția sa, în perioada 2009 - 2011. Mai exact, este vorba despre suma de 244.372,94 lei, aproximativ 58.341 Euro.

În acest context, ANI a sesizat Co-misia de cercetare a averilor din ca-drul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate, în pe-rioada 2009 - 2011, de către cei doi.

Potrivit comunicatului de presă dat publicității de instituție, persoana în cauză a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază, respectiv de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

În replică, Pătrașcu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere vizavi de acest caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4399 secunde