Acțiuni ale polițiștilor de frontieră

125
Acțiuni ale polițiștilor de frontieră - frontierauree-1449576327.jpg

Articole de la același autor

În urma unui control în Portul Constanța Sud Agigea, oamenii legii au descoperit un ansamblu auto condus de cetățeanul român C.T., în vârstă de 24 de ani care avea plăcuțele de înmatriculare ale semiremorcii radiate din circulație de autoritățile din Olanda, din data de 25.11.2015. șoferul a declarat că nu știa acest aspect și că a primit actele de la firma olandeză.

De asemenea, în P.T.F. Ostrov s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră un bărbat care se deplasa cu un autoturism marca Opel Vectra. Mașina era înmatriculată în Bulgaria și în urma controlului s-a stabilit că certificatul de înmatriculare al autoturismului, prezentat la control, este fals.

În ambele cazuri, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "punerea în circulație sau tractarea unei remorci neînmatriculate", respectiv "fals material în înscrisuri oficale" și "uz de fals", fapte prevăzute și sancționate de art. 334, alin. 3, art. 320 și art. 323 din Codul Penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3211 secunde