Accidente rutiere în Constanța. Șapte victime

211
Accidente rutiere în Constanța. Șapte victime - accident-1383861264.jpg

Articole de la același autor

Șapte persoane au ajuns la spital, dintre care una în comă, după ce au fost implicate în accidente rutiere, produse în Constanța. 

Tănase V. a condus o autoutilitară Citroen pe DC 4, către municipiul Mangalia și, ajungând la intersecția cu DN39, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un Opel Vectra, condus de Viorel M., pe DN39, către localitatea 2 Mai. În urma accidentului, pasagera de pe locul dreapta față al Opelului a fost rănită ușor.

Genuța G. conducea un Logan pe strada Amurgului din localitatea Murfatlar și, ajungând la intersecție cu DN 3, din cauza neacordării de prioritate, a intrat într-un Opel Vectra, condus de Gabriel B. pe DN 3, dinspre localitatea Poarta Albă către Valu lui Traian. În urma impactului, cei doi șoferi au ajuns la spital, unde se află în afara oricărui pericol.

Marian B. a condus un Peugeot pe DN2A, în localitatea Crucea și, ajungând în zona bisericii, a accidentat un minor de 11 ani care, fiind lipsit de supraveghere, se deplasa pe o bicicletă, pe partea carosabilă, pe sensul de mers al autoturismului. Copilul a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol.

Luiza I. conducea un Daewoo Espero pe șoseaua Mangaliei, dinspre strada Caraiman către bulevardul Aurel Vlaicu și, ajungând în zona bisericii Sfânta Filofteia, a accidentat grav o femeie de 70 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Starea femeii este delicată, aceasta aflându-se în comă.

Mihaela P. a condus o Mazda pe bulevardul Mamaia, în municipiul Constanța, dinspre stațiunea Mamaia către strada Soveja, pe a doua bandă. Ajungând în dreptul hotelului Turist, șoferița a accidentat un bărbat de 31 de ani, care a traversat bulevardul pe trecerea de pietoni. Acesta a fost rănit ușor.

Neset A. a condus ansamblul de vehicule format dintr-o autoutilitară Mercedes și remorcă pe DN22C, dinspre localitatea Medgidia către Cernavodă și, ajungând la kilometrul 22, a accidentat un bărbat care se afla pe partea carosabilă. Acesta a fost transportat la spital, fiind rănit ușor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 08 Noiembrie 2013
Stire din Eveniment : La volan, fără permis de conducere
Pagina a fost generata in 1.6858 secunde