Accidente rutiere în Constanța

279
Accidente rutiere în Constanța - accidenterutiere-1413136342.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane au ajuns la spital cu răni ușoare după ce au fost implicate în accidente rutiere. Evenimentele s-au produs la sfârșitul săptămânii trecute în județul Constanța. 


Sâmbătă, în jurul orei 13, un tânăr, de 23 de ani, din Mangalia conducea o Dacia Logan pe DN 22, dinspre Constanța către Tulcea. La un moment dat, ajungând la kilometrul 282, șoferul nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul Hyundai, condus de un bărbat de 47 de ani, astfel că a intrat în coliziune față - spate cu acesta. În urma impactului, un copil de 11 ani, pasager în cea de-a doua mașină a fost rănit ușor. 


O oră mai târziu, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui alt accident rutier. Un bărbat de 68 de ani conducea o Dacia Logan pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre Valu lui Traian către Constanța. La un moment dat, ajungând la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Bucegi, din cauza neatenției în conducere, șoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a intrat într-un copac, aflat pe trotuarul din dreapta sa. În urma impactului, o femeie de 79 de ani, pasageră pe bancheta din spate a mașinii, a fost transportată la spital, însă se află în afara oricărui pericol. 


Duminică, în jurul orei 7.30, un bărbat de 37 de ani conducea o motocicletă pe DN 3, în Valu lui Traian, pe a doua bandă, dinspre Constanța către Murfatlar. Ajungând la intersecție cu strada Cobadin, șoferul a accidentat o femeie de 73 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Septuagenara a fost transportată la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, starea acesteia fiind stabilă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Cine este șeful Poliției Hârșova
Pagina a fost generata in 1.516 secunde