Accidente rutiere de Paști. Patru victime la spital

257
Accidente rutiere de Paști. Patru victime la spital - accidenterutieredepasti-1398101644.jpg

Articole de la același autor

Patru persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate în accidente rutiere. Evenimentele au avut loc în prima și a doua zi de Paști. 


Duminică dimineață, în jurul orei 6,20, Costache Dumitru, de 52 de ani, conducea un taxi marca Dacia pe bulevardul Tomis, pe a doua bandă. La un moment dat, ajungând în dreptul Sălii Sporturilor, șoferul a virat la stânga pentru a intra în parcare, însă nu s-a asigurat, astfel intrând într-un BMW, condus în aceeași direcție de mers de Costel Mircea Manciu, de 19 ani. În urma impactului, cea de-a doua mașină a fost proiectată către stânga, pe trotuar, unde a rupt un copac și s-a oprit  într-un stâlp de iluminat. În urma accidentului, șoferul de 19 ani, dar și Dan Andrei Oprea, de 18 ani, pasager pe locul din dreapta față în BMW au fost răniți ușor.  În aceeași zi, în jurul orelor 18.43, Răzvan Văcăreanu, de 21 de ani con-ducea un Daewoo pe stra-da Marinarilor din municipiul Constanța. Ajungând la intersecție cu strada Traian, șoferul l-a accidentat pe Marian O., de 10 ani, care, fiind însoțit de mama lui, a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea dreaptă a șoferului. În urma impactului, copilul de 10 ani a fost transportat la spital, unde se află în afara oricărui pericol. 


A doua zi de Paști, ieri, în jurul orei 6, Adrian Tîngan, de 29 de ani, conducea un Renault Clio pe strada I.L. Caragiale. Ajungând la intersecția semaforizată cu strada Poporului, șoferul a pătruns în intersecție și a intrat într-un Logan, condus de Mihai Enache, de 40 de ani dinspre strada Baba Novac către bulevardul I.C. Brătianu. În urma impactului, șoferul de 29 de ani, care este plutonier la o unitate militară din Constanța, a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind rănit ușor. Ambii conducători auto le-au declarat rutieriștilor că au pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : ACCIDENT MORTAL în Cuza Vodă
Joi, 17 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Zi fără accidente rutiere
Pagina a fost generata in 0.7233 secunde