Accidente rutiere cu victime pe șoselele din județul Constanța

209
1

Articole recomandate

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, ieri, la orele prânzului, în apropiere de Murfatlar. Potrivit oamenilor legii, Stana Ștefana G., de 27 de ani, se afla la volanul unei Dacii Logan și rula pe Drumul Comunal 27, dinspre Siminoc spre Murfatlar. La un moment dat, din cauza neatenției, femeia a intrat pe contrasens și a lovit un VW Passat, condus regulamentar de un bărbat de 32 de ani, din Cernavodă.

În urma impactului, ambii șoferi au fost răniți, cât și un pasager din VW-ul Passat. Pe numele șoferiței a fost deschis dosar penal, fiindu-i reținut și permisul auto.

De asemenea, un alt accident rutier a avut loc, în același timp, pe drumul care leagă Murfatlar de Valu lui Traian. Constantin M., de 52 de ani, se afla la volanul unui VW Passat și rula dinspre Murfatlar spre Constanța, iar în Valu lui Traian, la intersecția cu strada Primăriei, a accidentat o fetiță de 11 ani. Fata, spun oamenii legii, a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului, minora a fost rănită ușor; pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal, fiindu-i reținut permisul auto până la sfârșitul cercetărilor.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3783 secunde