Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. Se circulă cu dificultate

294
Accidente în lanț pe Autostrada Soarelui. Se circulă cu dificultate - a2-1468051039.jpg
O tamponare în care au fost implicate șapte mașini a avut loc, sâmbătă dimineața, pe Autostrada Soarelui, în zona Drajna, pe sensul spre Constanța, fiind urmată de o alta, în care au fost implicate nouă autoturisme. Nicio persoană nu a fost rănită, mașinile au fost scoase pe banda de urgență a autostrăzii, dar circulația în zonă se desfășoară cu restricții de viteză, traficul fiind aglomerat pe sensul spre Constanța, a anunțat Centrul Infotrafic din Poliția Română.

Prima tamponare a avut loc în jurul orei 06.30, la kilometrul 114, cele șapte mașini implicate fiind scoase pe banda de urgență a autostrăzii.

Cea de-a doua tamponare, în care au fost implicate nouă mașini, a avut loc la kilometrul 109+900 al autostrăzii A2, din cauza nepăstrării unei distanțe de siguranță în mers.

Mașinile implicate în accidente au fost scoase pe banda de urgență, însă în zonă se circulă cu viteză redusă, în condițiile în care traficul este intens pe Autostrada Soarelui.

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferii care încheie coloane să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei care se apropie din spate să frâneze din timp. Pentru că spre Constanța se circulă având lumina soarelui în față, trebuie mărită distanța în mers.

De asemenea, în cazul unei opriri pe banda de urgență, pentru o pană sau o defecțiune tehnică la mașină, șoferii trebuie să pornească luminile de avarie, să își pună vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara drumului și să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanțe mai mari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1734 secunde