Accidente grave în Constanța. Opt victime au ajuns la spital

466

Articole de la același autor

Sfârșitul week-end-ului și începutul săptămânii au marcat două accidente grave în județul Constanța, în comuna Valu lui Traian și la ieșire din localitatea Cuza Vodă. Accidentul de la Valu lui Traian a avut loc duminică seara, în jurul orei 22.00, pe DN3, în dreptul reprezentanței Renault. 


Trei echipaje ale SAJ Constanța au intervenit pentru a acorda ajutor medical, cinci persoane fiind rănite după ce șoferul unei autoutilitare, în vârstă de 40 de ani, nu a adaptat viteza pentru carosabilul umed a pierdut controlul direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat într-un autoturism condus de o tânără de 20 de ani. Ambii șoferi au fost răniți. De ase-menea, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, un tânăr de 18 ani și un minor de 16 ani au suferit traumatisme craniene. Toate cele cinci victime au fost transportate la Spitalul Județean Constanța, în stare stabilă. 


Ieri, un șofer s-a răsturnat cu mașina și a ajuns direct pe câmp, între localitățile Cuza Vodă și Mihail Kogălniceanu. Trei victime au necesitat îngrijiri medicale, iar două dintre ele au rămas blocate între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenția pompierilor ISU "Dobrogea" pentru descarcerarea acestora. Potrivit oamenilor legii, șoferul autoturismului Opel, înma-triculat în Bulgaria, a derapat din cauza carosabilul umed și s-a răsturnat de trei ori înainte de a se opri pe câmp. Cele trei victime au fost transportate la spital cu traumatisme craniene. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6792 secunde