Accident spectaculos / Cum a ajuns un șofer cu mașina suspendată între o casă și un copac

1083
Accident spectaculos / Cum a ajuns un șofer cu mașina suspendată între o casă și un copac - oltt269961300-1488446253.jpg

Articole recomandate

Un accident spectaculos s-a produs de dimineață în Balș județul Olt. Un șofer care circula fără permis a rămas cu mașina înfiptă între o casă și un copac după ce s-a lovit de un alt autoturism. Șoferul a rămas încarcerat în mașină.

xxx


Două mașini s-au ciocnit frontal în Balș, iar unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un copac, din care a ricoșat apoi în zidul unei case. De altfel, mașina a rămas suspendată între pom și casă, iar șoferul a rămas blocat între fiare, scrie romaniatv.net

La sosirea salvatorilor, șoferul din mașina avariată cel mai grav era inconștient, însă și-a revenit după ce a primit îngrijiri și a fost transportat la Spitalul Orășenesc Balș.

Tot în Olt, o femeie de 24 ani a decedat în urma unui grav accident de circulație produs pe raza localității Brebeni. Femeia traversa regulamentar strada spre stația de autobuz, în zona sediului poliției din localitate, fiind lovită de o autoutilitară care transporta pâine.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5623 secunde