Accident rutier SUSPECT, Poliția vrea să claseze dosarul! "Mașina nu figurează în baza de date!"

15000
4
Caz incredibil la Constanța. O șoferiță a fost lovită, ieri, în timp ce circula cu autoturismul în municipiul Constanța. Cel care a provocat accidentul, șoferul unei autoutilitare albe, cu numărul de înmatriculare CT-99-WXS, a fugit de la locul accidentului.

Evenimentul s-a produs pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în apropierea intersecției cu strada Nicolae Iorga. Din cauza neasigurării la schimbarea benzilor de circulație, șoferul autoutilitarei marca Renault a intrat în șoferița care conducea un autoturism marca BMW seria 1.

Imediat după accident, femeia s-a dus la Poliție pentru a depune plângere. Astăzi, ea a fost anunțată de către Serviciul Rutier că numărul de înmatriculare nu este înregistrat în baza de date! Mai mult, femeia spune că oamenii legii i-au transmis că nu sunt probe, iar cazul va fi clasat!!!

"Am făcut declarația și a rămas ca celălalt conducător să vină în 24 de ore și să anunțe ce s-a întâmplat. Am fost apoi contactată și mi s-a spus că numărul nu există în baza de date. M-au întrebat dacă nu am fost atentă cumva sau am încurcat literele. Este exclus așa ceva, mi-am notat imediat numărul, tocmai pentru a nu-l încurca. Am întrebat ce se va întâmpla și mi s-a zis că nu există niciun fel de dovezi, că nu există martori și că se clasează cazul. Mi-au mai spus că, dacă voi avea vreo dovadă, pot să mă duc la ei", a declarat, pentru "Cuget Liber", Elena Ranga.

Un lucru ciudat este acela că numărul de înmatriculare figurează cu o asigurare valabilă până în data de 16 decembrie 2016, fiind plătită la data de 17 iunie 2016, asta în condițiile în care polițiștii rutieri au precizat că numărul de înmatriculare nu este înregistrat în baza de date.

"Bănuiesc că există camere de luat vederi prin intersecție sau prin zonă. De ce nu se verifică lucrurile acestea? Le-am explicat că am văzut șoferul, dar acum nu pot să-i fac portretul robot. Am întrebat ce se întâmplă cu mașina, dacă trebuie s-o repar singură și mi s-a răspuns sec că da. Cum da? O minimă muncă de cercetare nu s-a depus, este o bătaie de joc", a mai adăugat Elena Ranga.

Punctul de vedere al Poliției Constanța:



"Polițiștii instrumentează acest dosar și vor continua ancheta în acest caz de tamponare cu fugă de la locul accidentului. În continuare se vor verifica camerele de supraveghere aflate în zonă, martorii, dacă ei există, dar vom folosi și alte metode de cercetare. În niciun caz nu poate fi vorba despre o clasare a acestui dosar", au precizat pentru "Cuget Liber", reprezentanții IPJ Constanța.   


Comentează știrea

iuda
1 noiembrie 2016
go pro

camera de filmat pe bord

zdru
1 noiembrie 2016
militia

Miliției ii este lene,nu isi bate capul,eventual infractorii trebuie sa fie prinsi de victime,chiar daca victimele au mâinile si picioarele rupte.ideal este indiferent de situație,ca partile sa se împace ca sa nu mai instrumente se poliția atâtea dosare.m

zdru
1 noiembrie 2016
militia

Miliției ii este lene,nu isi bate capul,eventual infractorii trebuie sa fie prinsi de victime,chiar daca victimele au mâinile si picioarele rupte.ideal este indiferent de situație,ca partile sa se împace ca sa nu mai instrumenteze poliția atâtea dosare.

hfhfjc
1 noiembrie 2016
......

:))) masinile de filaj au numere care nu apar in baza de date a politiei. Poate era vreo masina a SRI,JANDARMERIE.... Tanti io zic sa nu te agiti si sa iti vaiti un service unde repara ieftin si bine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8394 secunde