Accident rutier spectaculos în intersecția Tomis cu Soveja. BMW distrus de flăcări

595
1
Accident rutier spectaculos în intersecția Tomis cu Soveja. BMW distrus de flăcări - bmwfoc-1451831867.jpg

Articole de la același autor

Un autoturism marca BMW a ars în totalitate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce șoferul a provocat un accident rutier. Protagonistul este un tânăr de 27 de ani. Potrivit anchetatorilor, acesta se deplasa pe bulevardul Tomis, iar în momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Soveja a intrat într-un autoturism care aștepta la semafor.

În urma impactului BMW a fost proiectat într-o alta care era oprită. Imediat, mașina a luat foc și a ars ca o torță. Șoferul a coborât din mașină, iar martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. La locul impactului au ajuns agenții de la Rutieră și militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea".

Polițiștii l-au testat pe șoferul vinovat cu aparatul Drager și au stabilit că acesta are o alcoolemie de 0,92mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost escortat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru recoltarea de probe biologice.

Pompierii au lichidat incendiul, dar mașina a ars în totalitate. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut incidentul.

Comentează știrea

adevar
7 ianuarie 2016
adevar

La multi ani !

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Adolescenți  loviți de mașini
Miercuri, 30 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Cum puteți evita accidentele rutiere
Pagina a fost generata in 1.5895 secunde