ACCIDENT RUTIER MORTAL; ȘOFERUL A FUGIT CÂT A VĂZUT CU OCHII! Mobilizare exemplară pe Facebook, pentru prinderea infractorului

2706
ACCIDENT RUTIER MORTAL; ȘOFERUL A FUGIT CÂT A VĂZUT CU OCHII! Mobilizare exemplară pe Facebook, pentru prinderea infractorului - imag2-1472277620.jpg
Pe 25 august, polițiștii au postat pe Facebook un apel către toți cei care ar putea ajuta la prinderea unui șofer care a provocat un accident mortal, după care a părăsit locul tragediei: 


"Hai să dăm și noi o mână de ajutor prin distribuirea acestui mesaj! Suntem siguri că cineva a văzut ce s-a întâmplat. În locul victimei ucise de un șofer laș, putea fi mama, tatăl sau copiii noștri! Vă rugăm să ne ajutați să-l prindem pe autor! Vă mulțumim! (...) Accident mortal urmat de părăsirea locului accidentului. Se caută un autoturism marca Opel Vectra B, modelul 1995-1999, de culoare argintie, bandouri laterale de culoare neagră, cu trapă.
Autoturismul are avarii la partea stânga față. A fost implicat într-un accident rutier produs la 24.08.2016 ora 6.30 pe bd. Energeticienilor din București. După accident, conducătorul auto a părăsit locul faptei. Dacă aveți informații, contactați Dispeceratul Brigăzii Rutiere București, tel. 0219544 sau Valentin Rîciu, tel. 0767802361", postau ieri poliiștii pe rețelele de socializare. 


După ce tot mai mulți utilizatori de Facebook au distribuit mesajul, într-un comentariu la postare, polițiștii au anunțat că principalul suspect a fost prins:


"Un infractor mai puțin pe stradă! Mulțumim tuturor celor care au contribuit cu informații pentru prinderea fugarului. Acesta a fost identificat, reținut și va fi prezentat magistraților de către polițiști cu propunerea de arestare preventivă!"






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7946 secunde