Accident rutier mortal în Tuzla. A ucis pe trecerea de pietoni

719
2
Accident rutier mortal în Tuzla. A ucis pe trecerea de pietoni - octogenaraaccidentatamortal-1438623085.jpg
O femeie de 82 de ani și-a pierdut viața, ieri dimineață, după ce a fost călcată de o mașină. Nenorocirea s-a petrecut în localitatea Tuzla. Potrivit anchetatorilor, prota-gonistul accidentului este un tânăr de 24 de ani. Acesta se deplasa dinspre Constanța către Mangalia pe banda numărul II. La un moment dat, șoferul nu a oprit la o trecere de pietoni și a lovit în plin o femeie care traversa strada regulamentar. Victima a fost grav rănită, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale și agenții Serviciului Poliției Rutiere Constanța. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Con-stanța, însă leziunile suferite au fost prea grave, iar în jurul orei 15.00 a decedat în unitatea medicală. Șoferul s-a ales cu un dosar penal. Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc tragedia. 

Comentează știrea

Cornelia
4 august 2015
Se moare frecvent pe trecerea de pietoni

Oameni omorati pe trecerea de pietoni,in Tuzla,sunt multi. Vecinei mele i-au fost ucisi copiii in fata ei,pe trecerea de pietoni. Strada este lata si nebunii circula cu viteza,fara sa incetineasca nici macar in dreptul trecerii. Daca nu se impun restrictii clare,macar sa se faca pasarele ,sa poata traversa omul in siguranta. Din punctul asta de vedere,Tuzla este sat fara caini.

viorel
11 august 2015
Nou

Cauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8459 secunde